Ručni viljuškari

Zašto bih trebao koristiti električni paletni viljuškar?
Trebalo bi da izaberete EPT kako biste smanjili napor operatera, povećali operativnu efikasnost i imali mogućnost da radite na rampama.

Kako da izaberem slagač?
Trebate izabrati odgovarajući slagač na osnovu težine robe koju želite pomaknuti, na preostali kapacitet podizanja, na visini na koju morate potignuti teret i na maksimalnu visinu radnog mjesta.

Rad u skladištu: koja je razlika između ručnog i električnog slagača?
Ručni i polu-električni slagači su pokretni, svestrani i lako upravljivi: ispravna mašina za malu težinu i povremenu upotrebu. Električni uređaji omogućavaju mnogo veću efikasnost i značajno smanjenje napora operatera.

Da li imate neko posebno rješenje za rukovanje materijalom za sigurno i higijensko radno okruženje?
Serija ručnih paletnih viljuškara Mr. Hydro je savršen izbor za korozivno ili čisto okruženje, gdje su niske temperature, visoka vlažnost i trajna vlaga standardni uvjeti.

Da li je veličina viljuški bitna pri odabiru paletnog kamiona ili slagača?
Da, jeste; postoji nekoliko veličina paleta i mnoge aplikacije sa različitim potrebama za rukovanjem u poređenju sa standardnim Europallet (EPAL). Možemo ponuditi širok spektar rješenja za svaki specifičan zahtjev kupca.

Moram premjestiti neke teške stvari iz skladišta u drugu, ali površine nisu ni glatke niti popločane. Da li je to problem?
Pramac MHE proizvodi su in-house i skladišna oprema, strojevi namijenjeni za rad u zatvorenom prostoru, na ravnoj površini ili rampama za električne jedinice; Savršeno za mnoge primene, posebno su dizajnirani za glatke popločane površine, a ne za grube površine.

Zašto Pramac Material Handling? Nije li Pramac kompanija za proizvodnju energije?
Istorija PRAMAC-a počinje 1966. godine, kada je porodica Campinoti osnovala L'Europea, kompaniju za građevinsku opremu koja se uglavnom fokusirala na italijansko tržište. Sredinom osamdesetih godina prošlog veka grupni proizvodni asortiman proširen je ne samo na proizvodnju agregata, već i na paletne viljuške i kontejnere, kroz akviziciju kompanije Lifter Srl. Od tog trenutka, PRAMAC je proširio svoje aktivnosti i na sektor energetike i manipulacije materijalom, proizvodnju, marketing u Italiji i širom svijeta širok i fleksibilan asortiman proizvoda.

Adresa

Cerska 54, Banja Luka, 78 000
Bosna i Hercegovina

Telefon

+387 65 519 650

Besplatna ponuda

Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu.

Kontaktirajte nas